Vakantiewoningen "De Ginsterberg"

Aan de Boom

Over dit natuurhuisje

In het met vijf sterren bekroonde landschap ligt het gehucht De Ginsterberg met een viertal vakantiewoningen. De woning "Aan de Boom" is een degelijk huis met badkamer en apart toilet. Het ligt in een stiltegebied, bovenaan op een helling met een schitterend uitzicht over het Geuldal. Aangrenzend het huis ligt een privé-terras dat grenst aan de huisweide waarin je kunt genieten van het uitzicht.

Rondom het huis ligt een weitje waar een trampoline staat en waar kinderen kunnen spelen. De keuken is voorzien van een ijskast met vriesvak, oven, magnetron en koffie apparaat. De woonkamer is gezellig ingericht en voorzien van een tv. Iedere slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel met spiegel. U kunt een lakenpakket reserveren zodat u zelf geen beddengoed mee hoeft te nemen. Kosten hiervan zijn € 10,- pp. Handdoeken en theedoeken moet u zelf meenemen.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het huis.
Optioneel is er ook nog een zolderkamer te huren waar een 2-persoonsbed en drie 1-persoonsbedden staan. Deze wordt beschikbaar gesteld bij meer dan 6 personen.

Natuur en omgeving

De naastgelegen bossen en weilanden nodigen uit om te wandelen en te fietsen. Er lopen verschillende goed aangegeven fiets- en wandelroutes langs ons terrein. In het dorp is een fietsverhuur voor mensen die zelf geen fiets meenemen. Behalve genieten van de natuur kun je in de omgeving ook genieten van cultuur. De mooie oude steden Maastricht en Aken zijn in een half uur te bereiken. Of wat dacht u van een bezoek aan het Gaja Park, een prachtige dierentuin, of Mosaqua, een subtropisch zwemparadijs in het nabij gelegen Gulpen.

 
 
Ligging Natuur- stiltegebied
Plaats Mechelen
Regio Zuid-Limburg
Land Nederland
   
Check-in 16:00 - 17:00
Check-out 09:00 - 10:00
   
Aantal personen: 2 - 12
Slaapkamer 1 1 x 2-persoonsbed (2 x matras 80cm bij 200cm)
Slaapkamer 2 1 x 2-persoonsbed (2 x matras 80cm bij 200cm)
Slaapkamer 3 2 x 2-persoonsbed (2 x matras 80cm bij 200cm)
Slaapkamer 4 3 x 1-persoonsbed (3 x matras 90cm bij 200cm) en 1 x 2-persoonsbed (2 x matras 80cm bij 200cm)