Vakantiewoningen "De Ginsterberg"

De Houtschuur

Over dit natuurhuisje

De Houtschuur is een degelijk huisje met zowel boven als beneden een douche en toilet. Het ligt in een stiltegebied, boven op een helling met schitterend uitzicht over het Geuldal. Achter het huisje ligt een prive-terras dat grenst aan de huiswei waarin je kunt genieten van het uitzicht.

Voor het huisje ligt een weitje waar een trampoline staat en waar kinderen kunnen spelen. De keuken is voorzien van een ijskast met vriesvak, oven, magnetron en koffie apparaat. De woonkamer is gezellig ingericht en voorzien van een tv. Iedere slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel met spiegel. U kunt een lakenpakket reserveren zodat u zelf geen beddengoed mee hoeft te nemen. Kosten hiervan zijn € 10,- pp. Handdoeken en theedoeken moet u zelf meenemen.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het huisje.
Optioneel is er ook nog een zolderkamer te huren waar twee 2-persoonsbedden en twee 1-persoonsbedden staan. Deze wordt beschikbaar gesteld bij meer dan 6 personen.

Natuur en omgeving

De naastgelegen bossen en weilanden nodigen uit om te wandelen en te fietsen. Er lopen verschillende goed aangegeven fiets- en wandelroutes langs ons terrein. In het dorp is een fietsverhuur voor mensen die zelf geen fiets meenemen. Behalve genieten van de natuur kun je in de omgeving ook genieten van cultuur. De mooie oude steden Maastricht en Aken zijn in een half uur te bereiken. Of wat dacht u van een bezoek aan het Gaja Park, een prachtige dierentuin, of Mosaqua, een subtropisch zwemparadijs in het nabij gelegen Gulpen.

 
Ligging Natuur- stiltegebied
Plaats Mechelen
Regio Zuid-Limburg
   
Check-in 16:00 - 17:00
Check-out 09:00 - 10:00
   
Aantal personen : 2 - 12
Slaapkamer 1 1 x 2-persoonsbed (2 x matras  90cm bij 200cm)
Slaapkamer 2 1 x 2-persoonsbed (1 x matras 140cm bij 200cm)
Slaapkamer 3 2 x 1-persoonsbed (2 x matras  90cm bij 200cm)
Slaapkamer 4 2 x 1-persoonsbed (2 x matras  90cm bij 200cm) en 2 x 2-persoonsbed (4 x matras 90cm bij 200cm)