Vakantiewoningen "De Ginsterberg"

Het Bakhuis

Over dit natuurhuisje

Het Bakhuis is een gezellig huisje met zowel boven als beneden een douche en toilet. Het ligt in een stiltegebied, boven op een helling met schitterend uitzicht over het Geuldal. Achter het huisje ligt een prive-terras dat grenst aan de huiswei waarin je kunt genieten van het uitzicht. Naast het huisje ligt een weitje waar een trampoline staat en waar kinderen kunnen spelen. Beneden bevindt zich de woonkamer/keuken en boven zijn er drie slaapkamers.

1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met zowel 1 tweepersoons als 1 eenpersoonsbed. De keuken is voorzien van een ijskast met vriesvak, oven, magnetron en koffie apparaat en in de woonkamer staat een tv. U kunt een lakenpakket reserveren, dan hoeft u zelf geen beddengoed mee te nemen. Kosten daarvan zijn € 10,- pp. Handdoeken/theedoeken moet u wel zelf meenemen. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het huisje.
De genoemde prijs voor het huisje is voor 6 personen, bij meer personen komt er € 15 euro pp per nacht bij.

Natuur en omgeving

De naastgelegen bossen en weilanden nodigen uit om te wandelen en te fietsen. Er lopen verschillende goed aangegeven fiets- en wandelroutes langs ons terrein. In het dorp is een fietsverhuur voor mensen die zelf geen fiets meenemen. Behalve genieten van de natuur kun je in de omgeving ook genieten van cultuur. De mooie oude steden Maastricht en Aken zijn in een half uur te bereiken. Of wat dacht u van een bezoek aan het Gaja Park, een prachtige dierentuin, of Mosaqua, een subtropisch zwemparadijs in het nabij gelegen Gulpen.

Ligging Natuur- stiltegebied
Plaats Mechelen
Regio Zuid-Limburg
   
Check-in 16:00 - 17:00
Check-out 09:00 - 10:00
   
Aantal personen: 2 - 8
slaapkamer 1 1 x 2-persoonsbed (2 x matras 80cm bij 200cm) en 1 x 1-persoonsbed (matras 90cm bij 200cm)
slaapkamer 2 1 x 2-persoonsbed (2 x matras 80cm bij 200cm)
slaapkamer 3 1 x 2-persoonsbed (1 x matras+topper 160cm bij 200cm) en  1 x 1-persoonsbed  (matras 90cm bij 200cm)